Gel energizant EthicSport Super Dextrin Endura 60ml

Producător: EthicSport
211586 Orange
Preț cu TVA: 14 RON

Cumpăr
favorite
Greutate: 0.05 kg
Cod produs: 211586 Orange
 

Gel energizant EthicSport Super Dextrin Endura 60ml

SUPER DEXTRIN ENDURA  este un supliment alimentar energetic de noua generatie, specific activitatilor pe termen lung. Oferă ciclodextrine ( Cluster Dextrin) , palatinoză și  maltodextrine cu echivalență diferită de dextroză. Această formulă patentată este deja testată pe scară largă în domeniul profesional și este cunoscută sub numele de  Super Dextrin Gel . Versiunea ENDURA oferă, de asemenea, β-Alanină ,   BCAA și Glutamina . Produsul permite un transfer diferențiat de energie, un timp îndelungat pentru epuizarea rezervelor de energie, un sprijin consistent pentru mușchi și contracarează apariția oboselii.

 

ÎN CONCLUZIE

- Carbohidrati secventiali foarte eficienti

- Eliberare rapida si de lunga durata de energie

- Cu Beta-alanina, BCAA si Glutamina pentru activitati foarte intense

- Cu dextrine ciclice foarte ramificate si Palatinose

- Cu 35 g de carbohidrati (CHO) per pachet

- Nu contine cafeina

- Formula patentata

 

Cui se adresează

- Cei care au nevoie de energie constantă în timpul activității

- Cei care caută un produs energetic de lungă durată, de înaltă performanță

- Cei care își doresc un gel cu răspuns rapid care să reziste mult timp

- Cei care au nevoie de energie în activități de rezistență

- Pentru cei care doresc să contracareze oboseala

INFORMAȚII

Versiunea ENDURA a luat naștere din brevetul Super Dextrin. Este o formula noua, specifica pentru a sustine energia sportivilor chiar si in conditii de munca foarte intense si de lunga durata. 

SUPER DEXTRIN  ENDURA  este un supliment alimentar energetic de nouă generație, care furnizează ciclodextrine ramificate ( Cluster Dextrin) , Palatinose și două maltodextrine cu echivalență diferită de dextroză. Din formula Super Dextrin Gel , deja testată și apreciată pe scară largă, versiunea ENDURA diferă și prin aportul de β -Alanine și Glutamină , combinate cu BCAA.. Produsul permite un transfer diferențiat de energie, un timp îndelungat pentru epuizarea rezervelor de energie și un sprijin semnificativ pentru mușchii implicați în activitățile de Endurance. SUPER DEXTRIN  ENDURA poate aduce beneficii concrete asupra performanței și poate ajuta la rezistența la oboseală. Formula este patentata, datorita caracteristicilor sale inovatoare si este deosebit de potrivita pentru cei care practica activitati sportive care presupun oboseala puternica si efort muscular mare.

 

CARACTERISTICI

SUPER DEXTRIN ENDURA este un supliment alimentar energetic de noua generatie care exploateaza sinergia dintre Cluster Dextrin (maltodextrine ciclice foarte ramificate), Palatinose si maltodextrine cu diferite DE.Formula este imbunatatita de BCAA, Glutamina si β-Alanina.. SUPER DEXTRIN ENDURA oferă 35 g de carbohidrați (CHO) per pachet. Vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și oboselii. Produsul eliberează energie într-o manieră diferențiată și permite o perioadă lungă de timp pentru epuizarea rezervelor de energie. Formula este patentata.

 

AVANTAJE PRODUS

- Carbohidrați secvențiali foarte eficienți

- Eliberare de energie rapidă și de lungă durată

- Cu Beta-alanină, BCAA și Glutamina pentru activități foarte intense

- Cu dextrine ciclice foarte ramificate și Palatinose

- Cu 35 g de carbohidrați (CHO) per pachet

- Nu conțin cofeină

- Formula patentată

 

 

*Produsul este testat fără anabolizanți, fără amfetamine și efedrine.

 

Directii

SUPER DEXTRIN ENDURA este potrivit pentru cei care practică o activitate sportivă intensă. Contracarează oboseala musculară și reducerea rezervelor de glicogen din mușchi.

Instructiuni de folosire

1-3 pachete pe zi. Luați în timpul activității fizice, la intervale regulate, în funcție de intensitate.

-

Produsul se adresează celor care își planifică cu atenție aprovizionarea cu energie și ar trebui inclus printre lichidele energetice care trebuie luate în timpul antrenamentului sau cursei.

 

Ingrediente

INGREDIENTE SUPER DEXTRIN ENDURA - PORTOCALA

Apă, Maltodextrină DE19, Fructoză, Izomaltuloză** (Palatinose), Maltodextrină DE1, L-Glutamină, L-Leucină, Dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin), Acidificator: Acid citric; Valină, L-Isoleucină, Aromă, Beta-Alanină, Acidifier: Acid malic; Conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; Stabilizator: Lecitină de floarea soarelui; Agent de îngroșare: Gumă Xanthan; Beta-caroten CWD/O, vitamina B6, vitamina B12. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

 

INGREDIENTE SUPER DEXTRIN ENDURA - CEAI DE LAMAIE

Apă, maltodextrină DE19, fructoză, izomaltuloză** (Palatinose), maltodextrină DE1, L-glutamina, L-leucină, dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin), arome, acidifiant: acid citric; Valină, L-Isoleucină, Beta-Alanină, Acidificator: Acid malic; Conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; Stabilizator: Lecitină de floarea soarelui; Agent de îngroșare: Gumă Xanthan; Beta-caroten CWD/O, vitamina B6, vitamina B12. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

 

INGREDIENTE SUPER DEXTRIN ENDURA   - TROPICAL

Apă, maltodextrină DE19, fructoză, izomaltuloză** (Palatinose), maltodextrină DE1, L-glutamina, L-leucină, dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin), acidifiant: acid citric; Valină, L-Isoleucină, Arome, Beta-Alanină, Acidifier: Acid malic; Conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; Stabilizator: Lecitină de floarea soarelui; Agent de îngroșare: Gumă Xanthan; Beta-caroten CWD/O, vitamina B6, vitamina B12. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

 
 
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE / INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
  Pentru
100 ml
Per doză maximă
(3bst = 3 x 60 ml)
VALOARE ENERGETICĂ
Kcal/kJ 232/971 417/1746
VALORI MEDII
Grăsimi
din care grăsimi saturate
0, 0 g
0, 0 g
0, 0 g
0, 0 g
Carbohidrați
din care zaharuri
58g
25g
105g
45g
Proteinele 0, 0 g 0, 0 g
sare 0, 0 g 0, 0 g
L leucină 833, 3 mg 1500 mg
L-izoleucină 416, 7 mg 750 mg
L-Valină 416, 7 mg 750 mg
L-glutamina 1000 mg 1800 mg
β-Alanina 250 mg 450 mg
Vitamina B6 2, 3 mg (VNR 164%) 4, 2 mg (VNR 300%)
Vitamina B12 4, 2 mcg (VNR 168%) 7, 5 mcg (VNR 300%)

 

Avertizări

 

Suplimentele nu sunt concepute ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitățile recomandate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Produs destinat adulților. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau la copii sau, în nici un caz, pentru perioade prelungite, fără sfatul medicului dumneavoastră. Data de sfârșit de valabilitate se referă la produsul intact, depozitat corect. Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat. *Produsul este testat fără nandrolon și testosteron cu precursorii lor, fără amfetamine și efedrine.

 

Cele mai vizitate produse

  • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
  • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
  • Crampoane Veriga Mount Track
  • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
  • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX