Gel energizant EthicSport Super Dextrin Boost 30ml

Producător: EthicSport
211583 Fructe exotice
Preț cu TVA: 10 RON

Cumpăr
favorite
Greutate: 0.05 kg
Cod produs: 211583 Fructe exotice
 

Gel energizant EthicSport Super Dextrin Boost 30ml

SUPER DEXTRIN BOOST este un supliment alimentar energetic de nouă generație, care oferă ciclodextrine (Cluster Dextrin), Palatinose și Maltodextrină cu echivalență de dextroză diferită. Această asociație brevetată, deja testată pe scară largă în domeniul profesional, este cunoscută sub numele de Super Dextrin Gel.
Versiunea BOOST, un pic mai rapid decât "fratele mai mare", oferă, de asemenea, β-alanin și cafeină.
Produsul permite un transfer diferențiat de energie și un timp ridicat de epuizare a stocurilor de energie. Supert Dextrin BOOST generează un stimul rapid și puternic pentru organism.

ÎN REZUMAT:
- Carbohidrati secventiali de inalta eficienta
- Eliberare rapidă și de lungă durată a energiei
- Cu cofeina si beta-alanin pentru activitati foarte intense
- Cu dextrine ciclice foarte ramificate și palatinoase
- Formulare brevetată


Pentru cine este?


Pentru cei care au nevoie de energie constantă în timpul activității
Pentru cei care caută putere de lungă durată pentru performanțe ridicate
Pentru cei care doresc un gel de răspuns prompt, care durează mult timp
Pentru cei care au nevoie de energie suplimentară cu cofeina si beta-alanin

 

Indicații de orientare

SUPER DEXTRIN BOOST este potrivit pentru cei care practică sporturi care implică oboseală musculară și reducerea glicogenului în mușchi.

Instrucțiuni de utilizare

1-3 pachete pe zi. Luați în timpul activității fizice, la intervale regulate, în funcție de intensitate.
Produsul se adresează celor care planifică cu atenție sursele de energie și ar trebui să fie inclus printre lichidele energetice care trebuie luate în timpul antrenamentului sau cursei.

Ingrediente

SUPER DEXTRIN BOOST - ORANGE
INGREDIENTE: Apă, Izomaltuloză** (Palatinose), Maltodextrină DE19, Fructoză, Dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin), Maltodextrină DE6, Aromă naturală de portocale, Acidifiant: Acid citric monohidrat; Beta alanin, Cofeina (150 mg/doza = 3 bst), Agent de îngroșare: Gumă de xantan; Conservant: sorbat de potasiu; Beta-caroten CWD/O. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză. 

SUPER DEXTRIN BOOST - LĂMÂIE
INGREDIENTE: Apă, Izomaltuloză** (Palatinose), Maltodextrină DE19, Fructoză, Dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin), Maltodextrină DE6, Aromă naturală de lămâie, Acidifiant: Acid citric monohidrat; Beta alanin, Cofeina (150 mg/doza = 3 bst), Agent de îngroșare: Gumă de xantan; Conservant: sorbat de potasiu; Beta-caroten CWD/O. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

SUPER DEXTRIN BOOST - FRUCTE EXOTICE
INGREDIENTE: Apă, Izomaltuloză** (Palatinose), Maltodextrină DE19, Fructoză, , Dextrină ciclică foarte ra¬mificată (Cluster Dextrin), Maltodextrină DE6, Aromă naturală Fructe exotice, Acidifiant: Acid citric monohidrat; Beta alanin, Cofeina (150 mg/doza = 3 bst), Agent de îngroșare: Gumă de xantan; Conservant: sorbat de potasiu; Beta-caroten CWD/O. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

AVERTISMENTE

Suplimentele nu sunt destinate ca un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitățile de aport recomandate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Data de sfârșit al valabilității se referă la produsul intact. Contine cofeina (150 mg/doza = 3 bst): nu este recomandata copiilor si in timpul sarcinii si lactatiei. Se recomandă să nu depășească un aport zilnic de 400 mg de cafeină din toate sursele. Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat.
*Produsul este testat fără anabolizante, amfetamine și efedrină gratuit.

 
 
 

Cele mai vizitate produse

  • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
  • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium LT Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Boulder X Mid Gore-Tex